Lånegivare

Advisa

Hos Advisa kan du ansöka om lån mellan 5000 kronor till 600 000 kronor och få svar från över 40 olika långivare och banker. Låneförmedlaren hjälper dig att jämföra erbjudanden, så att du kan hitta det billigaste alternativet för dig.

Vad är Advisa?

Kort och gott kan man säga att Advisa är en låneförmedlare som gör det enklare för dig att sålla ut bra och billiga lån på marknaden. Företaget är sammanslaget med Sambla (låneförmedlare) för att på så vis kunna erbjuda dig så många olika lånelöften som möjligt. Här kan du ansöka om små och stora konsumtionslån med en löptid på 1-20 år. En kreditupplysning hos UC kommer tas i samband med din ansökan, men eftersom bara en kreditupplysning krävs påverkas inte din kreditvärdighet negativt.

Fördelar

Advisa erbjuder dig bra och enkla lån som där du kan använda pengarna till precis vad du vill. Här finns inte bara SMS-lån och snabblån, utan även större privatlån på hela 600.000 kronor. En av de främsta fördelar är att du kan låna höga belopp med snabb utbetalning, men att du också får möjlighet att jämföra så många olika långivare. Advisa godkänner även lån trots betalningsanmärkningar och erbjuder utbetalningar och svar under helger.

Nackdelar

Advisa satsar hårt på ett erbjuda trygga och säkra lån, därför är låneförmedlaren inte det bästa valet för dig med en sämre kreditvärdighet. Kraven är högre än hos många andra, men detta är helt enkelt för att säkra låntagarens ekonomi.

Så ansöker du om ett lån hos Advisa

Att låna via Advisa är mycket enkelt och en ansökan går på bara några minuter.

Steg 1: Leta upp ansökningsformuläret och ange önskat belopp och återbetalningstid.

Steg 2: Ska du använda lånet för att lösa andra lån rekommenderar vi att du uppger det, eftersom detta kan ge dig ett lån som är billigare.

Steg 3: Fyll i kontaktuppgifter och personlig information. Med en medsökande kan du se till att öka dina chanser till en bra ränta.

Steg 4: Skicka in och jämför sedan låneerbjudande i lugn och ro.