Lånegivare

Enklare

Hos Enklare kan du som privatperson hitta smidiga konsumtionslån på allt från 5000-600 000 kronor. Låneförmedlaren riktar in sig på både privatlån och snabblån där du kan ansöka trots betalningsanmärkningar sedan tidigare.

Vad är Enklare?

Enklare går egentligen under det fullständiga namnet Enklare Ekonomi Sverige AB och är ett företag som grundades år 2014. Till en början hette företaget dock Reciva AB och skulle snabbt komma att bli en av Sveriges bästa och största förmedlare av privatlån. Här kan du jämföra privatlån utan säkerhet och få erbjudanden från över 30 olika banker. Fokus ligger på att erbjuda smidiga finansiella lösningar för alla behov, t.ex. om du vill göra ett inköp eller om du vill förbättra din ekonomi med ett samlingslån.

Fördelar

Det råder ingen tvekan om att Enklare lever upp till sitt namn när det kommer till ansökningsprocessen, men om sanningen ska fram är Enklare helt klart mycket lättare och smidigare än många andra jämförelsesajter. Här får du svar direkt på din skärm om lånet är beviljat eller inte, men du kan också jämföra ränta och få hjälp av personliga rådgivare. Endast en kreditupplysning kommer att tas och du binder dig inte till någonting.

Nackdelar

Har du låg kreditvärdighet eller en ekonomi som är mycket obalanserad är Enklare kanske inte det bästa valet för dig. Även om låneförmedlaren har bekväma villkor och erbjuder lån trots betalningsanmärkningar kommer majoriteten av alla samarbetspartners att fokusera på lågrisk-kunder som har en bra och god ekonomi i grunden.

Så ansöker du om ett lån hos Enklare

Vill du jämföra lån via Enklare behöver du inte ha tillgång till BankID, men det underlättar processen när du vill signera ett lånelöfte.

  • Börja med att gå till ansökningsformuläret och fyll i önskat belopp och löptid
  • Fyll i information om tidigare lån om du vill samla dessa
  • Fyll i information om ditt boende, din anställning, inkomster, kontaktuppgifter m.m
  • Gå vidare med ansökan och tryck på ”Jämför nu”. Efter 24 timmar har du fått svar från alla banker som är villiga att erbjuda dig ett lån.