Lånegivare

Sambla

Sambla är ett mycket populärt och bra val för dig som vill samla dina befintliga lån och krediter eller som vill ansöka om ett helt nytt lånelöfte. Låneförmedlaren hjälper dig att jämföra lån från över 50 olika banker och långivare, så att du kan hitta det bästa alternativet för dig.

Vad är Sambla?

Kort och gott är Sambla en låneförmedlare som du kan använda dig av för att jämföra lån. Företaget grundades år 2014 och till en början erbjöds endast samlingslån. Med tiden utvecklades dock Sambla och idag kan du ansöka om blancolån från 5000 kronor och upp till 600.000 kronor.

Trots att det finns många riktigt bra låneförmedlare att använda sig av har Samla något som får de att sticka ut ur mängden. Här blir du inte bara presenterad för olika banker och deras erbjudanden, utan du får också tillgång till en personlig rådgivare som hjälper dig från början till slut.

Fördelar

Sambla är ett mycket uppskattat val för alla som vill låna pengar med så bra villkor som möjligt. Här kan du jämföra marknaden helt kostnadsfritt och hittar bra och billiga lån från över 50 olika aktörer och banker. Sambla riktar sig till människor i olika ekonomiska situationer och det innebär att kraven är väldigt bekväma. Du har inte möjlighet att ansöka utan UC, men du kan fortfarande få ett lån beviljat trots betalningsanmärkningar.

Nackdelar

Den största, och kanske enda, nackdel som finns med Sambla är att du inte kan ansöka utan UC och att det inte finns några lån som betalas ut på kvällar eller helger. Utöver det är Sambla en pålitlig och seriös låneförmedlare med goda omdömen.

Så ansöker du om ett lån hos Sambla

Att ansöka om ett lån via Sambla är mycket enkelt. Du väljer bara vilken låneform du är intresserad av och kontrollerar att du uppfyller kraven. En ansökan går på bara några minuter och endast en kreditupplysning tas.

  • Välj låneform, belopp och löptid
  • Fyll i personlig information om dig och din ekonomi
  • Invänta kreditupplysning
  • Titta igenom alla dina låneerbjudanden
  • Signera med BankID och få snabb utbetalning