Lånegivare

Zmarta

Zmarta är känd som en populär och pålitlig låneförmedlare som hjälper människor att jämföra många olika typer av lån. Här kan du jämföra privatlån och snabblån, men också företagslån och billån. Zmarta jämför dock mer än så och kan t.ex. hjälpa dig att hitta billigaste försäkringen eller elbolaget.

Vad är Zmarta?

Zmarta group startade upp år 2015 och har sedan dess hjälpt människor att jämföra allt från elavtal till försäkringar och låneerbjudandet. Det är långivaren Freedom Finance som ligger bakom sajten, som sedan blev uppköpt av Bauer Media Group. Hos Zmarta hittar du smidiga och enkla jämförelsetjänster där lån ligger i fokus. I Sverige anses de vara den största förmedlaren av lån i dagsläget och samarbetar med +30 banker och långivare.

Fördelar

Zmarta är en mycket seriös låneförmedlare som värnar om sina kunder. Här kan du ansöka om lån från 5000 kronor och upp till hela 600.000 kronor. För den som önskar finns möjlighet att hitta långivare som accepterar betalningsanmärkningar, men vill du ansöka utan UC är det ett annat företag du bör satsa på. Räntan sätts alltid individuellt och ligger någonstans mellan 2,95 – 29,95 %. Du har även själv möjlighet att välja löptid!

Nackdelar

Det finns två saker som vi anser att Zmarta kan förbättra. Det första är deras öppettider för support och det andra är begränsningen när det kommer till UC. Support är endast öppet till klockan 17:00 på vardagar och har man långa dagar på arbetet är det inte alltid lätt att hinna kontakta företaget i tid, t.ex. för att få hjälp med sin ansökan.

Så ansöker du om ett lån hos Zmarta

Att ansöka om lån är dock något som du kan göra dygnet runt och här behöver du inte anpassa dig efter öppettider. Du tar dig igenom ansökningsprocessen i fyra enkla steg!

  • Välj önskat lånebelopp och önskad löptid
  • Fyll i information om du vill samla lån i samband med din ansökan.
  • Komplettera med inkomstuppgifter såväl som kontaktuppgifter
  • Godkänn villkoren, skicka in ansökan och signera med Bank-ID